KOJI  STE TIP MAJKE PREMA VAŠEM HOROSKOPSKOM  ZNAKU
   25 Sep 2017, 13:34    Požarevac    zenskimagazin.rs    Olivera Jović


KOJI STE TIP MAJKE PREMA VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU

Da li ste se ikad zapitali zašto vaša ćerka voli da pozajmljuje vaše stvari? Ili zašto je vaša mama bila toliko dosadna kada je u pitanju vreme za spavanje? Kao i obično, zvezde imaju odgovor na ovakva, ali i slična pitanja.  Saznajte kakav ste tip majke prema zvezdama i horoskopskom znaku u kojem ste rođeni.

Ovan
Vođeni planetom Mars, vi ste vrhovni vođa i u stanju ste sve da uradite. Kada je u pitanju roditeljstvo, želite da vaše dete ima najbolju edukaciju, hranu, odeću, zdravlje. Samo budite oprezni: vaša jaka priroda vas može pretvoriti u osobu koja se stalno takmiči, što ponekad nije dobro.

Bik
Organizovanost i smirenost su vaše dve najveće vrline, tako da ćete lako odgajiti decu. Ispod lika supermame, krije se žena koja je jednostavno samo prizemna i smirena. Neka vaša misija bude da vodite svoju dečicu rukom koja je nežna i uvek pripremljena.

Blizanci
Zbog Merkura koji vas navodi da non stop učite, vama je najbitnija edukacija za decu. Kod vas je glavni “problem” što postavljate uslove deci koje sami kršite. Zbog toga vas ponekad deca neće razumeti.
 
Rak
Obožavate decu i jedva ste čekali da dobijete svoje dete. Samim tim, posao majke za vas ne predstavlja nikakav problem i sve vam ide od ruke. Potrudite se da ih ne štitite previše, jer kasnije mogu postati nespremni na pravi život.

Lav
Vi ste najuzbudljivija mama Zodijaka. Od igranja sa decom do treniranja i deljenja vaše energije – vaša deca će biti zdrava, srećna i uvek će odlaziti na spavanje na vreme. Zbog Sunca ćete poželeti da uvijek budete u centru pažnje, baš kao što želite za vašu decu. Ipak, ne treba da ih previše forsirate.

Devica
Pošto je učenje vaša verzija odmaranja, decu uvek forsirate da uče i da budu vredna. Naravno, imaju i dovoljno vremena za igru i aktvnosti. Međutim, ne treba da dozvolite da vaša tendencija ka savršenosti postane preveliki pritisak za decu. Usporite malo i sve će doći na svoje mjesto.
 
Vaga
Vaš put materinstva je u stvari potraga za idealnim balansom. Sa jedne strane ste savršen roditelj koji ne žuri nigde, a sa druge pokušavate da izdvojite vreme za sebe. Problem je što ne znate da kažete “ne” deci.  Naučite ih disciplinom i ne obazirite se na njihove suze.

Škorpija
Za vašu potpunu sreću su potrebna vaša deca, ali i posvećenost porodici. Za vas, kompromis ne postoji, jer su deca na prvom mestu, ali na svu sreću znate kako da napunite baterije i nastavite sa daljim roditeljstvom. Opustite se i odvojte se malo do svoje dece, odmorite se kako treba.
 
Jarac
Vi ste stub porodice – ona koja donosi sve što je potrebno i ona osoba koja je policajac kada je to potrebno. Učite decu manirima i posvećujete im se maksimalno. Zabava je minimalna, jer uvek postoje pravila. Opustite se i ponekad dopustite deci da se ponašaju kao deca. Naravno, imajte u vidu da je i tad potrebna rutina, ali ona koja je blaža!

Vodolija
Zahvaljujući znaku večne mladosti, vi ćete biti “kul mama” sa bohemijskim duhom i preslatkom malom decom koja će bosonoga trčkarati po prirodi. Ali, treba da obratite pažnju na konzistentnost vašeg vaspitavanja – deci je potrebna rutina!

Ribe
Kao emotivan vodeni znak, vi ste jako voljeni, ali i zaštitnički nastrojeni. Vi ćete odgajiti decu sa zdravom količinom samopouzdanja, što će ih daleko dogurati u životu. Naš savet je da ne padate često na suze i da je strogoća važan deo roditeljstva, čak i ako ne želite da budete takvi.

 



Slične vesti

Golubac: Zabelele visibabe

3 Feb 2024, 12:03

Umesto snega ,  zabelele visibabe. Vesnik proleća došao je mesec i više dana ranije,i to je,kako kažu…

Ko nema u vugla, ima u Gugla - šta je ljude na internetu najviše interesovalo prošle godine

1 Jan 2024, 10:47

Ukoliko ste na „Guglu“ proteklih meseci pokušali da saznate više o ratu između Izraela i Hamasa niste bili jedini – to je…

Tamjan - sve što niste znali o ovoj vrsti smole

18 Sep 2023, 15:38

Prva asocijacija koja nam se javi na pomen tamjana jeste religija i razni religijski obredi u kojima se on koristi. Međutim,…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

EkonomijaMali za RTS: Finansije su nam…

Delegacija Međunarodnog monetarnog fonda ocenila je sve aspekte srpske ekonomske politike,…

28 Mar 2024, 9:22

Kursna lista