Kako organizovati pidžama party?
   4 Feb 2022, 9:11        SatTv    Tyler Durden


Kako organizovati pidžama party?

Pidžama party kao trend prvenstveno se pojavio u SAD, kao ideja da sa svojim društvom napravite dobar provod, u kojem se najmanje spava, a najviše druži sa svojim odabranim društvom!

S obzirom da je pidžama party uglavnom tematska žurka, ona se može organizovati za niz nekih događaja poput rođendana, proslave Nove godine ili bilo koji drugi običan dan kada želite da se okupite sa društvom i provedete kvalitetno zajedničko vreme.

U nastavku teksta, sa vama delimo par ideja na koji način možete organizovati nezaboravnu pidžama party, i šta će vam biti neophodno za organizaciju žurke u kojoj će svi uživati!


#1 Dekoracija prostora uz jedinstveni dress code


Dekoracija prostora igra ključnu ulogu u organizaciji ove tematske žurke! S obzirom da je povod druženje i zabava sa vašim prijateljima, dekoracija treba da bude skroz u ležernom, opuštenom stilu. Baš kao one koje smo gledali u tinejdžerskim filmovima - veliki razbacani jastuci, ćebence, čak i vreće za spavanje može da bude sjajana ideja! Sve to možetze staviti na pod kako bi sa svojim prijateljima imali dovoljno prostora za druženje i igru.

Kako bi upotpunili ceo doživljaj, umesto svetla možete staviti novogodišnje sijalice ili sveće koje će pružiti dodatni osećaj udobnosti ali i doprineti samoj atmosferi.

Osim dekoracije prostora, biće vam potrebne i posebne čaše, tanjirići, salvete namenjene za ovaj jedinstveni događaj, koji ne treba da bude klasično okupljanje već je suština zabava!

Vrhunac zabave je posebna odeća za pidžama party, odnosno pidžama koja treba da bude neobična, šarena, sa motivima koja će se uklopiti uz čitavu atmosferu. Podrazumeva se da ste prethodno obavestili društvo koje će biti tu sa vama da svako od njih treba sa sobom da ponese svoju pidžamu, jer bez nje ovaj događaj i nema neku čar. Kada birate prostor za pidžama party, vodite računa o veličini sobe ali i o broju gostiju koji nameravate da pozovete, kako ne bi došli u situaciju da za nekog nema mesta.


#2 Napravite adekvatan jelovnik za ovu priliku


Pored dekoracije koja je neizostavni element pidžama party, još jedva vrlo bitna stvar koju treba da pripremite za ovu priliku jeste hrana. S obzirom da ovakve vrste zabave traju veoma dugo, vaši gosti ne bi trebalo nikako da ostanu gladni!
S obzirom da se ne radi o nekakvom svečanom događaju, već druženju sa društvom koji treba da bude propraćen zabavom, upravo i hrana treba da bude takva. Zaboravite na klasične obroke za ručak, već vašem društvu pripremite nešto jednostavnije, ali i zabavnije koje će pre odgovarati ovoj prilici.

Kada je u pitanju hrana, bilo bi dobro da proverite šta vaši prijatelji vole, šta ne, kako niko ne bi ostao gladan! Postoje određene stvari koje se prave baš za ovakve događaj, a koje zasigurno svi vole!

U pitanju su pekarski proizvodi, kiflice, pice i slični testasti mini obroci koji su jednostavni za napraviti, ali i idealni za ovakvu priliku! Možete čak i sačekati vaše prijatelje da dođu kod vas, pa praviti zajedno kako bi bilo što zabavnije.
Naravno gde je hrana tu je i piće pa tako bi bilo sjajno da da pripremite sokove, razne čajeve, toplu čokoladu, a za one malo starije može i šampanjac ili neki drugi alkohol. Osim toga, pidžama party u jednom trenutku se sigurno završi uz neki film, te ne bi bilo loše da pripremite i kokice za sve vas!#3 Osmislite aktivnosti i igrice za dodatnu zabavu


Kako da pidžama party prođe bez tradicionalne tuče sa jastucima ili neke druge igre koja će zabaviti sve goste?
Osim ovoga, ono što se vrlo često igra sa društvom bilo do pidžama party ili neka druga prilika, jeste čoveče ne ljuti se. Ovu igru svi volimo još od malena i gotovo da nam nikad ne dosadi.

S obzirom da je ne ljuti se čoveče mirnija igrica, ako želite malo da začinite veče idealno je da nabavite twister - idealna igrica za društvo koja će vam pružiti puno smeha i zabave! S obzirom da ova igirca zahteva od vas da igrate dok bukvalno ne padnete sa nogu, jer ćete morati da se uvijate i pravite neverovatne položaje, budite sigurni da ćete uz nju imati sate i sate zabave!

Još jedna igrica posebno za devojčice jeste istina ili izazov. Jedna osoba vam prvo postavi pitanje da li želite istinu ili izazov - ako kažete istinu onda dobijate pitanje na koje morate da date potpuno iskren odgovor, a ukoliko kažete izazov, onda osoba koja vam je postavila pitanje, zadaje neki smešan izazov za vas koji takođe morate da ispunite.

Šta god odabrali, sigurni smo da ćete se ludo provesti sa svojim prijateljima!

Nadamo se da vam je ovaj tekst pomogao i pružio osnovne informacije u vezi sa organizacijom pidžama party. Vi možete menjati neke finese u zavisnosti da li pravite devojački pidžama party ili dečiji, ali suština je ista - dobro se zabaviti.
Želimo vam sreću!Slične vesti

Kučevljani obeležili rođendan sugrađanina Đorđa Marjanovića

31 Oct 2023, 20:45

U holu Centra za kulturu „Dragan Kecman“ u prisustvu porodice Marjanović i mnogih poštovalaca, održano je „Veče…

Veliko Gradište obeležilo 11 oktobar Dan oslobođenja u Drugom svetskom ratu

12 Oct 2023, 16:48

Povodom 11. oktobra, Dana oslobođenja Velikog Gradišta u Drugom svetskom ratu,  održan JE komemorativni skup…

Golubac proslavio 9. jul Dan opštine

11 Jul 2023, 16:43

Svečanom sednicom na kojoj su pored odbornika prisustvovali direktori javnih preduzeća i ustanova, prestavnici policije,…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiPrestupne godine - šta bi bilo…

Učili smo da je Zemlji potrebno 365 dana da napravi pun krug, ali to putovanje traje oko 365…

28 Feb 2024, 9:32

EkonomijaSrpska preduzeća sve više traže…

Prošle godine evropske berze struje su se stabilizovale i prosečna veleprodajna cena…

28 Feb 2024, 9:28

DruštvoSaobraćajna policija privremeno…

Saobraćajna policija u proteklih šest dana privremeno je oduzela osam vozila od počinilaca…

28 Feb 2024, 9:25

Kursna lista