JP "Putevi Srbije" je "Šampion poslovne izvrsnosti"
   20 Nov 2020, 12:05    Požarevac    SAT TV    Anđelija Kuzmanović


JP "Putevi Srbije" je "Šampion poslovne izvrsnosti"

JP „Putevi Srbije“ dobitnik Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost- priznanja Oskar kvaliteta 2020, u kategoriji javnog sektora kao Šampion izvrsnosti
 
JP „Putevi Srbije“ je na ovogodišnjem konkursu Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost – „Oskar kvaliteta 2020“ dobitnik najviše nagrade „Šampion poslovne izvrsnosti“. JP „Putevi Srbije“ je u ukupnom plasmanu osvojilo više od 750 bodova na proveri koja je održana 16. oktobra ove godine.
JP „Putevi Srbije“ je prvo veliko preduzeće iz javnog sektora koje je dobilo nagradu koja ima dodatni značaj jer je dobijena u složenim uslovima poslovanja i vanrednim okolnostima izazvanim pandemijom Korona virusa.
U veoma jakoj konkurenciji, predstavljajući svoj integrisani menadžment sistem, JP „Putevi Srbije“ je uspešno prezentovalo poslovne procese i rezultate rada u devet oblasti:  Liderstvo, Strategija, Potencijali organizacije, Procesi i tehnologije, Tržište i korisnici, Rezultati poslovanja, Zadovoljstvo zaposlenih, Zadovoljstvo korisnika i Društvena odgovornost.
Ovu prestižnu nagradu dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost - FQCE, pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Republike Srbije i u saradnji sa Privrednom komorom Srbije tokom tradicionalnog godišnjeg savetovanja „Kvalitetom u svet” koje okuplja vrsne eksperte za kvalitet i poslovnu izvrsnost iz Srbije i zemalja iz okruženja.
Neutralna i nezavisna nagrada se dodeljuje za ispunjenje veoma zahtevnih kriterijuma konkursa i isključivo na osnovu ostvarenih i prikazanih rezultata i predstavlja potvrdu trajne orijentisanosti Preduzeća ka poslovnoj izvrsnosti i podsticaj daljem razvoju ukupne klime unapređenja poslovanja. Priznanje predstavlja i snažan motivacioni faktor za sve zaposlene u JP „Putevi Srbije“ da nastave da neguju ustanovljene i usvojene kriterijume poslovanja.
Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost - Oskar kvaliteta, dodeljuje se već 26 godina profitnim i neprofitnim organizacijama za ostvarene vrhunske rezultate u razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti. Do sada su tu nagradu osvojila najbolja preduzeća i institucije u Srbiji kao što su: „Naftna industrija Srbije“, „Energo projekt-hidroinženjering“,  Namenska „Prvi Partizan“-Užice, „Vojno tehnički institut“, „Vazduhoplovna akademija“ , „Institut za javno zdravlje“, „Direkcija za mere i dragocene metale“, „Aerodrom Nikola Tesla“, Institut za standardizaciju i mnogi drugi.
Ovakva nagrada je ustanovljena i u svetu i dobijaju je najbolji u oblasti kvaliteta i poslovne izvrsnosti u najrazvijenijim državama sveta.
Ovogodišnja nagrada je ukupno treći Oskar kvaliteta za JP „Putevi Srbije“ pošto je 2017. godine  proglašeno izvrsnim u 3 kategorije -  Partnerstvo i resursi, RezultatiSlične vesti

Promocija ENP

17 Jul 2020, 11:32

ZA VIKEND PROMOCIJA ELEKRTONSKE NAPLATE PUTARINE. CENITE VAŠE VREME, KORISTITE ELEKTRONSKU NAPLATU  PUTARINE…

PROMOCIJA ELEKTRONSKE NAPLATE PUTARINE

2 Jul 2020, 11:47

PUTEVI SRBIJE NAREDNOG VIKENDA PROMOVIŠU ELEKTRONSKE NAPLATE PUTARINE
JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost će…

SERVISNE INFORMACIJE JP PUTEVI SRBIJE

21 May 2020, 11:49

U SKLADU SA ZAKONOM O PUTEVIMA, UPRAVLJAČ JAVNOG PUTA, JAVNO PREDUZEĆE „PUTEVI SRBIJE", REDOVNO  OBAVEŠTAVA…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDezinfekcija javnih površina I…

Dobrovoljno vatrogasno društvo Golubac u skladu sa propisanim merama Vlade Republike…

27 Nov 2020, 14:06

ZdravljeZZJZ Požarevac: 137 novoobolelih

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac do 13 časova još 137 slučajeva…

27 Nov 2020, 12:50

SportDve zlatne kacige za mladog Požarevljanina

Mladi Požarevljuanim Uroš Stevanović, šest godina šampion u kartingu,…

27 Nov 2020, 12:49

Kursna lista