Gradska opština Kostolac proslavila  13. rođendan
   30 Jan 2023, 11:07    Kostolac    sattv    Elena Marjanović


Gradska opština Kostolac proslavila 13. rođendan

Gradska opština Kostolac obeležila 13. godišnjicu od osnivanja. Prvi saziv Skupštine Gradske opštine Kostolac  konstituisan je 29. januara 2010. godine.

Svečanom sednicom Skupštine Gradske opštine Kostolac obeležana je 13 godišnica postojanja ove lokalne samopuparve . Milena Cerovšek predsednica Skupštine Gradske opštine Kostolac,  istakla je da su Kostolčani ponosni što u ovom gradu žive pripadnici različitih naroda i veroispovesti


Serdžo Krstanoski predsednik Gradske opštine Kostolac, je apostofirao da je u protekloje godini izvešenje budžeta bilo više od 75 odsto, kapitalno izvršenje 70 odsto i da su uspešno realizovani gotovo svi veliki kapitalni projekti vredniod više 220 miliona dinara.


Grad Požarevac brine podjednako o svim svojim gradskim opštinama i mesnim zajednicama.a po rečima Predraga Mijatović, predsednik Skupštin e grada Požarevca napomenuo je da su nam na čelu svih njih neophodni ljudi sa vizijom i inicijativom.


Na svečanoj sednici Skupštine,  uručene su Povelje „Vajfertov žig“ Ove godine u oblasti umetnosti povelju je dobio  Radomir Đorđević, pedagog, predavač, reditelj i glumac,  u oblasti sporta prestižno priznanje uručeno je Slaviši Korentu, predsedniku Odbojkaškog kluba „Rudar iz Kostolca i za stvaralaštvo mladih dobio Matija Radojević, student apsolvent šeste godine Medicinskog fakulteta u Beogradu. Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaPozorišna predstava pozorišta…

Velika scena Centra za kulturu ,,Dragan Kecman’’ u Kučevu bila je prepuna ljubitelja…

25 Mar 2023, 21:40

DruštvoDirektorka RFZO sa direktorima…

Prof. dr Sanja Radojević Škodrić direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguraanje…

25 Mar 2023, 14:07

DruštvoPetrovački parlament u utorak…

Pred odbornicima Skupštine opštine Petrovac na Mlavi  u utorak novi rebalans…

25 Mar 2023, 10:36

Kursna lista