GRADI  SE PUT OD KRIVAČE DO RADENKE
   9 Nov 2017, 8:35    Golubac    Sat TV    Ljubiša Nastasijević


GRADI SE PUT OD KRIVAČE DO RADENKE

U proteklih deset meseci u Golupcu  i u naseljima obavljeni su radovi na modernizaciji lokalne putne mreže,a u toku su radovi na izgradnji šetno- biciklističke staze od Usija do Golupca i lokalnog puta Krivača prema kučevačkom naselju Radenka u dužini od 3 kilometara.

               Radove na izgradnji puta od golubačkog naselja Krivača do Radenke u opštini Kučevo u dužini od 3 kilometara,koje izvodi preduzeće za puteve iz Požarevca, obišli su zamenik predsednika opštine Saša Marjanović i predsednik Skupštine opštine Zoran Ćirković.  Ovo je jedan od niza projekata koje opština Golubac realizuje u ovoj godini.


                 -Radovi na izgradnji puta od Krivače do Radenke govore da se u našoj opštini neprestano radi,investira i realizuju pojedini razvojni projekti,u cilju boljeg života naših građana. Mogu slobodno da kažem da je opština Golubac najveće gradilište u Braničevskom okrugu,gde je igrađeno  i modernizovano nekoliko kilometara  lokalne putne mreže,urađeno i popravljeno  više kilometara atarskih puteva i asvaltirane  ulice u Golupcu i u ostalim naseljima . Investiralo se pored loklane mreže i u ostalim oblastima kao što je obrazovanje,zdrastvo,kultura i sport,naglasio je Saša Marjanović,zamenik predsednika opštine Golubac.

                 Izgradnja puta Krivača-Radenka je važan projekat za  bolji život i rad meštane ova dva susedna naselja kao i za razvoj turizma  opština Golubac i Kučevo.

               -Prepoznali smo interes da putevi spajaju i da bez dobre infarstrukture nema razvoja i boljeg života građana.Ovaj put povezuje naselja sa područja opština Golubac,Kučevo i Petrovac na Mlavi,a mnogo znači i za razvoj privrede,kulture i turizma u ovim opštinama,dodao je Marjanović. 

                Sredstva za izgradnju puta  u iznosu od 27 miliona dinara ova podunavska opština obezbedila je iz budžeta za ovu godinu sa ciljem da se  pomogne meštanima ova dva susedna i prijateljska naselja,da bolje žive,odlaze na svoja imanja,posao i stvaraju dobre prijateljske i dobrosusedske odnose.

Za meštane Krivače i Radenke izgradnja ovog puta mnogo znači,jer dosadašnji  nije bio u dobrom stanju i sa mnogo problema  putovali su do svojih rođaka,prijatelja ili svojih njiva u obostranom smeru,ali je ipak doprineo,kako kažu  i  sklapanju međusobnih brakova.
Lj.NastasijevićSlične vesti

Vesić: Brza saobrašajnica "pre roka"

20 Mar 2024, 14:10

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, obišao je radove na brzoj saobraćajnici kod Požarevca 

Kučevo: Unapređena putna infrastruktura

13 Feb 2024, 13:12

Zanavljanje putne infrasrukrure u opštini kučevo biloje jednno od prioriteta u ovoj homoljskohj opštini 

U toku radovi na izgradnji biciklističke staze Ram-Zatonje

2 Feb 2024, 10:45

U toku radovi na izgradnji biciklističke staze Ram-Zatonje. Radove finasnira Ministarstvo turizma i omladine


Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Vremenska prognozaPrognoza za utorak, 16. april…

SRBIJA: U utorak stiže promena vremena uz velike temperaturne razlike…

15 Apr 2024, 13:32

KulturaNarodna biblioteka priprema kulturno…

Narodna bibliotaka “Veljko Dugošević” Golubac je centar svih kulturnh dešavanja…

15 Apr 2024, 11:53

PrivredaSubvencije nisu isplaćene na vreme…

Subvencije nisu isplaćene na vreme jer korisnici ne proveravaju eSanduče kažu u Upravi za…

15 Apr 2024, 11:34

Kursna lista