Golubački komunalci za svoj rad ne traže priznanja već poštovanje I plaćanje računa za izvršene usluge
   26 Jan 2023, 19:30        Sat TV    Ljubiša Nastasijević


Golubački komunalci za svoj rad ne traže priznanja već poštovanje I plaćanje računa za izvršene usluge

Zahvaljujući odgovoornom I marljivom radu na održavanju  čistoće  u gradu,Golubac je jedan od čistijih sredina u Braničevskom okrugu pa za ovaj  svoj rad I ne traže neka posebna priznjanja Komunalno javno preduzeće Golubac zza 4.700 korisnika obavlja  usluge na iznošenje smeća I distribuciji zdrave pijaće vode , u svim naseljima gazduje na vodovodima u 19 od 24 naselja koliko ih ima na području ove Podunavske Opštine.

Obavlja poslove I na održavanju groblja u Golupcu kao I lokalne putne mreže Cene svojih usluga nisu povećavali još od 2019 godine.Biće teška za privređivanje I ova godina,ali ćemo svojim radom I štednjom to nadoknaditi,obećavaju golubački komunalci.

Javno komunalno preduzeće Golubac usluge na iznošenje smeća obavlja u svim naseljima I gazduje na vodovodima u 19 od 24 naselja koliko ih ima na području ove Podunavske Opštine. Obavlja poslove I na održavanju groblja u Golupcu kao I lokalne putne mreže.Zimska služba je u punoj pripravnosti kako bi inervenisala na putnim pravcima,posebno u brdsko planinskim naseljima.
   - U svih 24 naselja na području Opštine komunalne službe obavljaju I redovno iznošenje smeća,a redovno se održavaju I deponije.Cene svojih usluga nismo povećavali još od 2019 godine.Biće teška za privređivanje I ova godina,ali ćemo svojim radom I štednjom to nadoknaditi,poručuje director Miroslav Milošević .

Direktor Milošević kaže  da imaju problema I sa pojedinim građanima koji im duguju za obavljene usluge  oko 13,7 miliona dinara,pa su bili prinuđeni da od 56 korisnika dug naplatimo I sudskim putem.Preduzeće ima 4.700 korisnika kojima pruža usluge,

 U ovom preduzeću planiraju da u ovoj godini ako  se obezbede finansijski uslovi nabave još jednu novu smećaru kao I mašinu za čišćenje kanalizacije.

Ove godine počeće i realizacija projekta ,,Čista Srbija’’ na izgradnji kanalizacije u nekoliko naaselja ove Podunavske Opštine.  

Na ostvarivanju povećanja rentabilnosti i dobrom poslovanju u ovoj godini radiće se na povećanju naplate potraživanju,smanjenju troškova reprezentacije,telefona,potrošnog materijala i ostalih neproizvodnih usluga kao i od finansijske podrškr Lokalane samouprave..Slične vesti

Prošla poslovna godina uspešna za Golubačke komunalce

21 Jan 2023, 15:35

-Od Opštine Golubac dobili su I novi poslovni prostor za smeštaj radnih mašina I opreme kao I potrebnog građevinskog materijala.…

Komunalna služba u Požarevcu obavljaće još tri delatnosti

19 Sep 2022, 13:38

Javno komunalno preduzeće „Komunalne službe“ Požarevac će u narednom periodu obavljati još tri delatnosti…

Počelo postavljanje podzemnih kontejnera u Požarevcu

20 Jul 2022, 12:03

U Požarevcu je počelo postavljanje podzemnih kontejnera koji po svom kapacitetu zamenjuju tri klasična kontejnera od 1,1…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

EkonomijaU onlajn supermarketu – nova prilika…

Sve više malih proizvođača pokušava da dođe do kupaca preko sopstvenih onlajn…

25 Sep 2023, 10:07

DruštvoNiču tri naučno-tehnološka parka,…

Ministarstvo za javna ulaganja raspisalo je tender za izgradnju Naučno–tehnoloških…

25 Sep 2023, 10:03

DruštvoPočela isplata pomoći za decu…

Danas i sutra isplaćuje se jednokratna pomoć države roditeljima dece uzrasta do 16 godina.…

25 Sep 2023, 10:01

Kursna lista