Golubački komunalci za svoj rad ne traže priznanja već poštovanje I plaćanje računa za izvršene usluge
   26 Jan 2023, 19:30        Sat TV    Ljubiša Nastasijević


Golubački komunalci za svoj rad ne traže priznanja već poštovanje I plaćanje računa za izvršene usluge

Zahvaljujući odgovoornom I marljivom radu na održavanju  čistoće  u gradu,Golubac je jedan od čistijih sredina u Braničevskom okrugu pa za ovaj  svoj rad I ne traže neka posebna priznjanja Komunalno javno preduzeće Golubac zza 4.700 korisnika obavlja  usluge na iznošenje smeća I distribuciji zdrave pijaće vode , u svim naseljima gazduje na vodovodima u 19 od 24 naselja koliko ih ima na području ove Podunavske Opštine.

Obavlja poslove I na održavanju groblja u Golupcu kao I lokalne putne mreže Cene svojih usluga nisu povećavali još od 2019 godine.Biće teška za privređivanje I ova godina,ali ćemo svojim radom I štednjom to nadoknaditi,obećavaju golubački komunalci.

Javno komunalno preduzeće Golubac usluge na iznošenje smeća obavlja u svim naseljima I gazduje na vodovodima u 19 od 24 naselja koliko ih ima na području ove Podunavske Opštine. Obavlja poslove I na održavanju groblja u Golupcu kao I lokalne putne mreže.Zimska služba je u punoj pripravnosti kako bi inervenisala na putnim pravcima,posebno u brdsko planinskim naseljima.
   - U svih 24 naselja na području Opštine komunalne službe obavljaju I redovno iznošenje smeća,a redovno se održavaju I deponije.Cene svojih usluga nismo povećavali još od 2019 godine.Biće teška za privređivanje I ova godina,ali ćemo svojim radom I štednjom to nadoknaditi,poručuje director Miroslav Milošević .

Direktor Milošević kaže  da imaju problema I sa pojedinim građanima koji im duguju za obavljene usluge  oko 13,7 miliona dinara,pa su bili prinuđeni da od 56 korisnika dug naplatimo I sudskim putem.Preduzeće ima 4.700 korisnika kojima pruža usluge,

 U ovom preduzeću planiraju da u ovoj godini ako  se obezbede finansijski uslovi nabave još jednu novu smećaru kao I mašinu za čišćenje kanalizacije.

Ove godine počeće i realizacija projekta ,,Čista Srbija’’ na izgradnji kanalizacije u nekoliko naaselja ove Podunavske Opštine.  

Na ostvarivanju povećanja rentabilnosti i dobrom poslovanju u ovoj godini radiće se na povećanju naplate potraživanju,smanjenju troškova reprezentacije,telefona,potrošnog materijala i ostalih neproizvodnih usluga kao i od finansijske podrškr Lokalane samouprave..



Slične vesti

Ko može ostvariti subvencije na cene komunalnih usluga u narednoj godini

18 Dec 2023, 13:04

Odlukom o utvrđivanju kategorija korisnika koji plaćaju subvencionisanu cenu  komunalnih usluga na teritoriji Grada…

Golubački komunalci za svoj rad ne traže priznanja već poštovanje I plaćanje računa za izvršene usluge

13 Nov 2023, 15:22

Rukovodstvo  I radnici Komunalnog javnog  preduzeća u Golupcu,radom i domaćinskim poslovanjem uspeli su da u lošim…

Prošla poslovna godina uspešna za Golubačke komunalce

21 Jan 2023, 15:35

-Od Opštine Golubac dobili su I novi poslovni prostor za smeštaj radnih mašina I opreme kao I potrebnog građevinskog materijala.…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista