Gde pronaći novogodišnje poklone za muškarce?
   14 Dec 2020, 9:05        SatTv    Tyler Durden


Gde pronaći novogodišnje poklone za muškarce?

Približavaju se novogodišnji praznici, a samim tim i neizbežne dileme šta pokloniti najbližima, među kojima su svakako i dragi muškarci - članovi porodice, prijatelji i partneri. Nije retkost da nam ponestane ideja čime obradovati svog partnera, brata, oca ili prijatelja, a da vreme neupitno prolazi.

Kako bismo vam olakšali potragu, dajemo vam nekoliko predloga čime da obradujete vama drage muškarce.


U prodavnicama garderobe možete pronaći uvek dobrodošle poklone


Kada je reč o pripadnicima jačeg pola, čini se da je izbor poklona, u koje spada i garderoba dosta suženiji nego kada je reč o poklonima za dame. Pa ipak, pošto poznajete osobu za koju kupujete, sigurno da možete naći nešto što će biti odgovarajuće.

Odeća je verovatno među prvim idejama za poklon u najrazličitijim prilikama, a to svakako nije bez razloga. Kvalitetan odevni predmet stvar je koja nikome nije suvišna, a posebno ne muškarcima. Oni najčešće nisu ljubitelji kupovine, ali rado nose pažljivo odabrane i udobne komade odeće.

Zato možete za njih u prodavnicama veša i programa za spavanje odabrati, na primer, udobne čarape za muškarce ili pidžamu zanimljivog dizajna. Takođe, u radnjama ovog tipa možete pronaći i kvalitetne majice, kao i udoban donji veš.


Vinoteke - pronađite poklon za ljubitelje vina


Kvalitetno vino nikada ne može da bude pogrešan poklon, a naročito ako muškarac koga želite da iznenadite ume da uživa u dobrom piću. Prodavnice vina svakako su mesto gde možete naći primerke vina koji će oduševiti čula svih onih koju budu imali prilike da ga probaju.

U skladu sa ukusom onoga za koga birate poklon i svojim finansijskim mogućnostima, možete naći vina od nekoliko stotina pa do nekoliko hiljada dinara, različith sorti, kupaža i godina proizvodnje.
 

Tehnošopovi - radost za muškarce opsednute tehnikom


Nije nepoznanica da mnogi muškarci posebno uživaju u tehnološkim novotarijama i verno prate dostignuća u tom svetu. Zato je izbor poklona iz sfere tehnike nešto najbolje što možete pokloniti svakome koga to raduje.

Prodavnice tehnike nude zaista ogroman asortiman proizvoda, među kojima zaista ima artikala za svačiji džep. Zato su one mesto odakle verovatno nećete izaći, a da ne nađete nešto čime biste mogli da obradujete muškarca za koga birate poklon.

Najbolje je kada već unapred znate šta preferira osoba za koju kupujete, jer u moru laptopova, računarske opreme, telefona, zatim opreme za telefone, najrazličitijih gedžeta, fotografskih i drugih aparata verovatno ćete imati dilemu kakav izbor da napravite.


U knjižarama vas čekaju brojni naslovi koji mogu obradovati pripadnike jačeg pola


Knjige su ona vrsta poklona koja ni u jednom vremenu ne gubi na svojoj atraktivnosti, a tako je i danas. U svakoj od ovih riznica pisane reči može se naći pregršt knjiga među čije stranice ima smisla zaviriti.





Muškarce obično prati glas da čitaju značajno manje nego dame, ali ako je onaj koga želite da iznenadite ljubitelj nekog naročitog žanra, autora ili serijala knjiga, eto odlične ideje za poklon.

Ukoliko nismo najbolje upućeni u to šta neko voli da čita, možemo se, kada je reč o muškarcima, odlučiti za neki naslov iz oblasti automibilizma, putovanja, istorije ili politike. Takođe je i naslov nekog klasika iz oblasti beletristike uglavnom dobra ideja za poklon, kao i knjige na temu ličnog razvoja.


Drogerije ili parfimerije su mesta i za odabir poklona za muškarce


Iako su prodavnice kozmetike mesto koje u neuporedivo većem broju posećuju žene nego muškarci, to ne znači da se u njima ne kriju ideje za odlične poklone upravo za pripadnike suprotnog pola.

Među brojnim policama ispunjenim artiklima za dame, na policama sa muškom kozmetikom možete naći program namenjen brijanju: aparate za brijanje i brijače, paste i četke za brijanje, kao i gelove i losione za brijanje.

Pored toga, u muškom kutku možete pronaći parfeme i dezadoranse namenjene njima, gelove za tuširanje, šampone, kao i preparate za negu kože lica i tela. Svaki od navedenih artikala, pojedinačno ili u kombinaciji sa drugim, može poslužiti kao ideja za vrlo koristan i upotrebljiv poklon.


Idejama nikad kraja


Naravno, ovaj spisak predloga samo je mali deo svih mogućih ideja koje možete dobiti u vezi sa novogodišnjim poklonima za muškarce. Pored svega navedenog, moguće ih je obradovati nekim dobrim slatkišima, novim ručnim satom, kartama za projekciju filma koji žele da pogledaju, novom društvenom igrom…

Za koji god poklon se odlučili, ne zaboravite da ga lepo aranžirate i time dodatno ulepšate novogodišnje darivanje!



Slične vesti

Koliko su opasne petarde, svedoče majka povređenog dečaka i lekari

9 Jan 2024, 9:43

I pored svih apela, i ove godine mnogo se pucalo tokom praznika. Petarde, vatrometi, udari i druga pirotehnička sredstva,…

Praznična kupovina od džidža-bidža do dve prosečne plate

5 Jan 2024, 9:54

Austrijanci za novogodišnje poklone izdvoje oko 290 evra, Italijani oko 230, a, prema istraživanju najveće platforme…

Požarevljani dočekali Novu godinu uz lokalne bendove i vatromet

1 Jan 2024, 11:29

Novogodišnji program na Trgu oslobođenja 31. decembra počeo je u 12 časova nastupom DJ Vlade, nakon čega je organizovan…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista