Fudbaleri Đerdapa i rukovodstvo opštine Golubac ugostili  delegaciju  i kombinovani tim Partizana
   1 Aug 2022, 14:23    Golubac    Sat TV    Ljubiša Nastasijević


Fudbaleri Đerdapa i rukovodstvo opštine Golubac ugostili delegaciju i kombinovani tim Partizana

Rukovodstva opštine Golubac i Fudbalskog kluba Đerdap bila su domaćini Kombinovanom timu i rukovodstvu Partizana. U pratnji svojih domaćina fudbaleri i rukovodstvo Partizana na čelu sa Draganom Trailovićem, članom Upravnog odbora  posetili su Tvrđavu Golubački grad, a potom su dve fudbalske ekipe Đerdapa i Partizana na stadiona u Golupcu pred mnogobrojnom publikom odigrali i prijateljsku utakmicu u kojoj nije bilo pobednika, rezultat je bio 1:1.

Pre početka utakmice domaćini i gosti razmenili su prigodne poklone.Prvo je poveo Đerdap sa 1:0  u 22 minutu golom Uroša Momića iz penala, a zatim je u 35 minutu igrač gostiju Krstić izjednačio na 1:1. Ovaj rezultat posle nekoliko propuštenih gol šansi kod obe ekipe, do kraja ostao je nepromenjen. Novica Gajić, šef stručnog štaba golubačkog Đerdapa, zadovoljan je igrom svojih izabranika i bilo mu je drago što su za protivnika imali kombinovani tim Partizana.

"Prezadovoljan sam i srećan što su moji momci ovako igrali, imali smo i malo sreće, protivnik je ušao neizanteresovano, potcenjivački ,što smo iskoristili i prvi postigli gol i poveli. Drago nam je što je ekipa Partizana bila naš gost i mi smo se trudili da lepo ugostimo i budemo dobri domaćini. Važno je za ovaj naš kraj da se naša deca što više angažuju da igraju fudbal i bude deo našeg kluba. Početkom jula počeli smo i pripreme za predstojeću sezonu u Šumadijsko-Podunavskoj zoni i do sada smo odigrali šest pripremnih utakmica. Kadrovski smo i mnogo jači od predhodne sezone kada smo se borili za opstanbak u ligi. Nadam se da ćemo se boriti za jedno od prvih pet mesti u ligi", zadovoljno priča Nenad Gajić, šef stručnoh štaba FK ,,Đerdap’’ Golubac. 

Ovo je  druga poseta delegacije Partizana Golupcu i kao rezultat je realizacije  ranijeg dogovora u maju ove godine članova Upravnog odbora Fudbalskog kluba ,,Partizan’’ Dragana Trailovića i Zorana Rajića na prijemu kod predsednika opštine Golubac dr Nebojše Mijovića.Tada je na obostrano zadovoljstvo dogovorena saradnja koja se odnosi na formiranje kluba i prijatelja navijača kluba, prisustvo dece iz ove opštine do 14 godina na „Dečijoj tribini”, edukaciju dece iz škole fudbala u Golupcu uz prisustvo trenera Partizanove omladinske škole fudbala.Slične vesti

Gradski fudbalski stadion dobija ime po doktoru i fudbaleru Mihailu Andrejeviću Andrejki

10 Aug 2022, 11:02

Gradski fudbalski stadion u Požarevcu dobija novo ime po čuvenom doktoru i srpskom fudbaleru Mihailu Andrejeviću Andrejki.

Brežanski fudbaleri ponovo aktivni, osnovana i školica fudbala

5 Aug 2022, 11:14

U naselju Brežane osnovana je škola fudbala, koja će raditi u okviru Fudbalskog kluba „BSK“ iz ovog naselja.…

Ekipa Presinga iz Požarevca pobednik Prvog međunarodnog fudbalskog turnira u Kučevu

27 Jul 2022, 12:08

Požarevačka ekipa ,,Presing’’, pobednik je ovogodišnjeg Prvog memorijalnog fudbalskog turnira „Guduskum…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNova šansa za zaposlenje

Potpisan Ugovor o saradnji sa organizacijom „HELP“ o sprovođenju projekta „Pomoć…

10 Aug 2022, 12:27

Servisne informacijeLPA radi i ove subote

Lokalna poreska administracija obaveštava da će  zbog dospeća za plaćanje trećeg…

10 Aug 2022, 12:18

EkonomijaKoliko su realni zahtevi da Vlada…

Zbog dvocifrenog rasta cena, Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata nedavno je uputila…

10 Aug 2022, 11:36

Kursna lista