Fond PIO i AD "Srbija voz" potpisali sporazum o saradnji
   28 Oct 2023, 11:03    Beograd    PIO Fond    Marija Vajner


Fond PIO i AD "Srbija voz" potpisali sporazum o saradnji

U Direkciji Republičkog fonda PIO u Beogradu, 27. oktobra, potpisan je sporazum o saradnji između Fonda PIO i Akcionarskog društva za železnički prevoz putnika „Srbija voz”. Sporazum su potpisali Relja Ognjenović, direktor Fonda i Ivan Bulajić, v. d. generalnog direktora „Srbija voza”.

Potpisivanjem ovog sporazuma, korisnici Penzionerske kartice moći će da ostvare 30 odsto popusta prilikom korišćenja usluga "Srbija voza".

„Ovo je za nas veliki dan, jer smo ovim sporazumom dali ozbiljno povoljnije uslove za veliki segment naših putnika - onima o kojima vodimo računa, a to su penzioneri. Ovaj popust od 30 odsto, koji će penzioneri moći da iskoriste kroz svoj program penzionerske kartice, predstavlja šansu za njih, da svoje dane provedu u obilasku naše zemlje i uživaju u našim vozovima i uslugama koje pružamo“,  rekao je Ivan Bulajić, v. d. generalnog direktora „Srbija voza”.

Direktor Fonda PIO Relja Ognjenović je izrazio zahvalnost direktoru „Srbija voza”, koji je prepoznao značaj Penzionerske kartice i obezbedio veliki popust za korisnike.

„Ovo je samo još jedan od dokaza kako država brine o penzionerima, pored konstantnog povećanja penzija koje se sada dešava već dva puta godišnje, i pomoći koju ćemo isplatiti krajem novembra od 20.000 dinara“, izjavio je direktor Fonda.

On je istakao da se za Penzionersku karticu do sada prijavilo milion penzionera i pozvao one koji se još nisu prijavili da to učine, jer predstoji još popusta i iznenađenja.

Svim korisnicima Penzionerske kartice, potpisani sporazum će omogićiti popust od 30 odsto za kupovinu pojedinačnih voznih karata na blagajnama i kartomatima „Srbija voza”, popust od 35 odsto za kupovinu pojedinačnih voznih karata putem interneta, kao i mogućnost kupovine opštih pretplatnih karata na blagajnama „Srbija voza” bez posedovanja SRB PLUS legitimacije.Slične vesti

Za Penzionerske kartice prijavilo se 1,1 miliona korisnika

21 Feb 2024, 10:41

Za Penzionerske kartice se prijavilo 1,1 milion penzionera, a u ovu akciju se uključilo više od 830 firmi i ustanova…

PIO fond: Cilj nam je dostojanstven život penzionera

3 Feb 2024, 11:32

U protekloj godini očuvan je dobar trend naplate doprinosa i stabilan finansijski rezultat Fonda PIO, a prema rečima Relje…

Penzioneri na šalterima apoteka računaju imaju li novca za terapiju, neki moraju da se vrate po recept za jeftiniji lek

3 Feb 2024, 9:41

Penzioneri mesečno za lekove izdvajaju od nekoliko hiljada do preko 20.000 dinara u zavisnosti od zdravstvenih problema…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoBole stigao u Poljoprivrednu školu

Pred Miće lipicanera, i Gavrila ponija, stigao još jedan stanovnik na akeonmiju Poljoprivredne…

27 Feb 2024, 13:28

DruštvoVrnjačka Banja na 45. Međunarodnom…

Vrnjačka banja predstavila turističku ponudu na  na 45. Međunarodnom sajmu turizma u…

27 Feb 2024, 13:02

DruštvoProgram podrške neformalnim grupama

U Narodnoj biblioteci „Ilija M. Petrović“ održana je sesija povodom realizacije…

27 Feb 2024, 13:01

Kursna lista