DODELA NAGRADA  ZA NAJLEPŠE DVORIŠTE  U BRANIČEVSKOM OKRUGU ZA 2019.
   6 Nov 2019, 14:38    Požarevac    SAT TV    Tatijana Spasojević


DODELA NAGRADA ZA NAJLEPŠE DVORIŠTE U BRANIČEVSKOM OKRUGU ZA 2019.

U ZGRADI NAČELSTVA ORGANIZOVANA JE DODELA NAGRADA U OKVIRU 6.KONKURSA „NAJLEPŠE DVORIŠTE 2019  KOJU SU ORGANIZOVALI GRAD POŽAREVAC, JKP „KOMUNALNE SLUŽBE“ POŽAREVAC I NOVISKO IZDAVAČKO PREDUZEĆE „REČ NARODA"

Šestu godinu zaredom, Javno komunalno preduzeće „Komunalne službe“ Požarevac i medijska kuća „Reč Naroda“, nagradili su najuređenija dvorišta u braničevskom okrugu. Ove godine najlepša su dvorišta u Požarevcu, Kostolcu i Žagubici. Zaslužnima su uručene pohvalnice, pretplata na novine „Reč Naroda“ i novčane nagrade u iznosu od 3.000 dinara za treće mesto, 5.000 za drugo i 7.000 dinara za prvonagrađeno dvorište. Prvo mesto osvojila je Ružica Živković iz Kostolca, drugo Svetlana Spasojević    iz Požarevca, a treće mesto pripalo je Slobodanu i Snežani Nikolić iz mesta Izvarice kod Žagubice.Pohvalnice su pripale stambenoj zajednici u Trudbeničkoj ulici br 25 u Kostolcu kao i Eparhijskom dvoru u Požarevcu za  najuređenija dvorišta.
Podršku u realizaciji akcije pružio je Grad Požarevac. Predsednik Skupštine grada Požarevca Bojan Ilić između ostalog je istakao da se lokalna samouprava trudi da kroz projekte ozelenjavanja utiče na očuvanje prirode koja nas okružuje.

Javno komunalo preduzeće „Komunalne službe“ svojom delatnošću doprinosi kvalitetu životnog okruženja istakao je Slobodan Jović, direktor ovog preduzeća.Medijska kuća „Reč naroda“ pokretač je akcije i konkursa „Najlepše dvorište“. Šest t godina unazad na stranicama novina objavljuje fotografije dvorišta, sa ciljem da se primerom učesnika podstaknu i drugi sugrađani na to da vode brigu o svom dvorištu, a time i o sopstvenom gradu.  Ispred Reči naroda obratila se direktorka Andrijana Maksimović.Najteže je bilo Komisiji, koju su ove godine sačinjavale dipl. ing. pejzažne arhitekture i  profesorka Poljoprivredne škole Milica Mitić, potom, dipl. ing. pejzažne arhitekture i profesorka u penziji Dragana Ivošević i inženjer zaštite životne sredine Milena Perišić.
 
 
 Slične vesti

OPŠTINA VELIKO GRADIŠTE RASPISALA JE KONURS ZA DODELU STIPENDIJA STUDENTIMA

14 Nov 2019, 14:40

Opština Veliko Gradište rapisala je konkurs za dodelu stipendija studentima u školskoj 2019/2020 godini.…

KONKURS ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA U ULIS "M.P. BARILI" POŽAREVAC

3 Jun 2019, 11:14


Uslovi konkursa određeni su prema PRAVILNIKU O  PRIJEMU  U  ČLANSTVO ULIS „M.P.BARILI“  POŽAREVAC ZA 2019. GODINU

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoKRAGUJEVAC I POŽAREVAC U HUMANOG…

U PROSTORIJAMA CRVENOG KRSTA POŽAREVAC SU GRAĐANI POŽAREVCA I KRAGUJEVCA DOBROVOLJNO SU DALI…

18 Nov 2019, 13:31

DruštvoUHAPŠEN ZBOG NANOŠENJA TEŠKIH…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi uhapsili su M. B. (1990)…

18 Nov 2019, 13:11

Vremenska prognozaPROGNOZA za UTORAK, 19. Novembar…

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće i dalje toplije od proseka…

18 Nov 2019, 12:54

Kursna lista