Destinacijski rezervacioni sistem i na Zlatiboru
   29 Oct 2020, 9:34    Čajetina    SAT TV    Anđelija Kuzmanović


Destinacijski rezervacioni sistem i na Zlatiboru

Destinacijski rezervacioni sistem osmišljen je tako da omogući svim zainteresovanim registrovanim objektima da digatilizuju svoju ponudu smeštajnih kapaciteta. Projekat je predstavljen početkom nedelje.
 
Turistička organizacija Zlatibor počela je realizaciju novog projekta „Destnacijski rezervacioni sistem“. Projekat je predstavljen  u ponedeljak i utorak, 26. i 27. oktobra u sali Kulturnog centra na Zlatiboru. Predstavljanju projekta prisustvovali su brojni izdavaoci smeštaja, a prezentacije su održane u saradnji sa kompanijom HSS koja je saradnik na projektu. Prezentacije su održane u dva dana i šest različitih termina kako bi se olakšalo prisustvo što većeg broja zainteresovanih i ispoštovale sve epidemiološke preporuke.U ova dva dana kroz prezentacije koje su održali Zoran Arsenović, saradnik na projektu i Nenad Nešić, direktor kompanije HSS, kao i razgovoru sa direktorom TO Zlatibor Vladimirom Živanovićem izdavaoci su imali priliku da se do detalja upoznaju sa sistemom.


Destinacijski rezervacioni sistem osmišljen je tako da omogući svim zainteresovanim registrovanim objektima da digatilizuju svoju ponudu smeštajnih kapaciteta.

Svaki pojedinačni objekat koji besplatno implementira rezevacioni sistem imaće mogućnost da samostalno u realnom vremenu kreira i upravlja svojom ponudom, cenama, promocijom, specijalnim akcijama koje će biti vidljive i na sajtu smeštajnog objekta. Softver omogućava krajnjem klijentu da izvrši on-line kupovinu uz minimalne troškove na sajtu Turističke organizacije Zlatibor ali i na ostalim prodajnim kanalima kao i distibucionim sistemima po želji korisnika.


U vreme sve većih troškova promocije smeštajnih objekata, uvećenih provizija po osnovu prodaje kapaciteta, sa kojima se suočavaju vlasnici objekata ideja je da Turistička organizacija kreira centralizovan promociono-prodajni sajt koji će uz realno stanje raspoloživih smeštajnih objekata sa cenama omogućiti svakom potencijalnom gostu da na jednom mestu zaokruži celokupan proces informisanja i pretrage o svim turističkim sadržajima na destinaciji.


Turistička organizacija Zlatibor, kroz projekat digitalizacije kreira uslove za dalji rast i razvoj Zlatibora kao destinacije u skladu sa aktuelnim trendovima u oblasti turizma, a kao krajnji cilj omogućiće i rast broja gostiju, rast broja noćenja kao i povećanje broja kategorisanih objekata.Slične vesti

Turoperatori iz šest gradova Rusije boravili na Zlatiboru

25 Nov 2020, 8:55

Turistički radnici iz Rusije boravilii su dva dana na Zlatiboru, održana im je prezentacija kojom su se upoznali sa najvažnijim…

Turističkom udruženju "Gostilje" priznanje za pouzdano i odgovorno poslovanje

24 Nov 2020, 9:37

Turističko udruženje “Gostilje” nosilac je sertifikata koji se izdaje isključivo organizacijama koje svojim…

Postavljena zbirka slika biblioteke Ljubiša R. Đenić

19 Nov 2020, 9:55

U Galeriji Kulturnog centra Zlatibor postavljena zbirka slika Biblioteke
Ljubiša R. Đenić

Ovog meseca u  Galeriji…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDezinfekcija javnih površina I…

Dobrovoljno vatrogasno društvo Golubac u skladu sa propisanim merama Vlade Republike…

27 Nov 2020, 14:06

ZdravljeZZJZ Požarevac: 137 novoobolelih

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac do 13 časova još 137 slučajeva…

27 Nov 2020, 12:50

SportDve zlatne kacige za mladog Požarevljanina

Mladi Požarevljuanim Uroš Stevanović, šest godina šampion u kartingu,…

27 Nov 2020, 12:49

Kursna lista