Da li ste hrabri da sednete na kvad?
   13 Jul 2021, 14:55    Čajetina    sattv, TO Zlatibor    Elena Marjanović


Da li ste hrabri da sednete na kvad?

Dovoljno je samo zamisliti scenu: vetar u kosi, blatnjav put pod točkovima i adrenalin koji vam ne dozvoljava da se zaustavite, okolo beskrajno prostranstvo i zlatno-žuta polja prošarana nijansama crvene, ljubičaste i plave. Iznad vas naziru se snežno beli vrhovi i beskrajni svod, dok udišete najčistiji vazduh i upoznajete nova mesta na svojoj omiljenoj planini.


Mnogima upravo ovako zvuči savršen dan. I nećemo vas lagati, jeste savršen. Zlatibor, je naime, jedno od retkih mesta u Srbiji gde se možete oprobati u vožnji kvadova. Pitanje je samo imate li dovoljno hrabrosti da se otisnete u sigurno najlepšu vožnju u vašem životu? Bezbednost je na prvom mestu Kao i svaki ekstremni sport, i vožnja kvadova zahteva izvesne mere predostrožnosti kako nijedan učesnik ne bi bio povređen. Iz tog razloga, na Zlatiboru su preduzete sve mere i bezbednost svih je zagarantovana.


Kada se iznajmi kvad prođe se kratka obuka sa instruktorom kako bi svaki vozač naučio na koji način da pokrene i zaustavi vozilo i izbegao sve neprijatnosti koje bi se mogle desiti. Takođe, za iznajmljivanje četvorotočkaša potrebna je vozačka dozvola B kategorije, što garantuje sposobnost upravljanja vozilom. Svaki učesnik je osiguran i jedino što je potrebno jeste da dovoljno želite i što bi stari rekli, put pod noge!


Upoznajte nove horizonte Mnogobrojne su maršute kojima se može upustiti u adrenalinsku avanturu na četiri točka. Neke od njih su vožnja ka Torniku, Zlatiborskim jezerima, Semegnjevu, Čigoti i spomeniku na Šumatnom brdu, ali i ruta može biti improvizovana. Kvadovi i četvorotočkaši mogu se iznajmiti na nekoliko lokacija u turističkom centru, a to su u Rujanskoj ulici, preko puta autobuske stanice i luna parka, kao i iznad pijace i Avantura parka.


Osvojite Ribničko jezero, Tornik ili Obudojevicu na četvorotočkašu i upoznajte njihovu lepotu iz potpuno novog ugla i uživajte u pravom skladu prirode i mašine, čovekovog dostignuća. A za najmlađe posetioce u Dino parku postoji mogućnost iznajmljivanja kvada za decu, koji su potpuno osigurani, te ovo može postati nezaboravna avantura i za celu porodicu. Jer koliko ljudi može da se pohvali takvom uspomenom.


Kaže se da kome adrenalin jednom uđe u krv, taj će zauvek tragati za novim iskustvima i uspomenama. Vožnja kvadom je jedinstven i nezaboravan doživljaj, spoj uživanja u lepoti netaknute prirode i u vožnji modernog vozila potpuno prilagođenog terenu i zbog toga je izuzetno traženo u celom svetu. Ukoliko ste zaista spremni da pomerite svoje granice, vežite svoje pojaseve i avantura počinje. Vidimo se na Zlatiboru. Sve informacije o vožnji kvadovima, ceni i ruti, kao i o smeštaju na Zlatiboru možete pronaći na sajtu Turističke organizacije Zlatibor.Slične vesti

Nove aktivnosti na trasi Gold gondole za zdrav stil života

9 Aug 2022, 21:18

Zlatibor je idealna destinacija za aktivan odmor sa nizom sadržaja koje svako može da otkrije u skladu sa svojim interesovanjima…

Raznolik sadržaj kulturnog leta na Zlatiboru

8 Aug 2022, 21:06

Leto na Zlatiboru u znaku mališana koncert drugi put ove godine  u nedelju u amfiteatru „Voda“ u…

Održan petnaesti "Letnji ulični erski kabare" na Zlatiboru

8 Aug 2022, 9:29

U okviru “Zlatiborskog kulturnog leta” održan je “Letnji ulični erski kabare” 5. i 6. avgusta 2022.…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNova šansa za zaposlenje

Potpisan Ugovor o saradnji sa organizacijom „HELP“ o sprovođenju projekta „Pomoć…

10 Aug 2022, 12:27

Servisne informacijeLPA radi i ove subote

Lokalna poreska administracija obaveštava da će  zbog dospeća za plaćanje trećeg…

10 Aug 2022, 12:18

EkonomijaKoliko su realni zahtevi da Vlada…

Zbog dvocifrenog rasta cena, Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata nedavno je uputila…

10 Aug 2022, 11:36

Kursna lista