"Er Srbija" obnavlja letove do Soluna, Praga i Sofije
   22 May 2021, 12:58    Beograd    RTS    Marija Topalović


"Er Srbija" obnavlja letove do Soluna, Praga i Sofije

Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" ponovo je uspostavila letove do Soluna, a od 4. juna obnavlja i letove do Praga i Sofije.
  Srpski nacionalni avio-prevoznik će tokom letnje sezone saobraćati do Soluna sedam puta nedeljno - dva puta dnevno ponedeljkom i petkom, i jednom dnevno utorkom, subotom i nedeljom. Direktan let na ovoj relaciji u proseku traje jedan sat i 15 minuta.

"Er Srbija" će do Praga tokom najvećeg dela letnje sezone leteti dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom. Direktan let između srpske i češke prestonice u proseku traje jedan sat i 40 minuta.
U planu je da se letovi "Er Srbije" ka Sofiji obavljaju tri puta nedeljno - dva puta dnevno, ponedeljkom i jednom dnevno, petkom. Direktan let koji povezuje glavne gradove Srbije i Bugarske u proseku traje jedan sat i pet minuta.

"Imajući u vidu postepeno popuštanje ograničenja u putovanjima, kao i približavanje vrhunca sezone, odlučili smo da ponovo uspostavimo letove do određenih popularnih destinacija u našoj mreži. Raduje nas što će naši putnici imati mogućnost da letnji odmor provedu u solunskoj regiji, a mi se trudimo da im dodatno olakšamo putovanje. Direktne vazdušne veze sa glavnim gradovima Češke i Bugarske su nam takođe veoma značajne, kako iz ekonomskih, tako i turističkih razloga", izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u "Er Srbiji".

Zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnici će imati na raspolaganju dobre konekcije između Soluna i brojnih gradova iz mreže "Er Srbije", kao što su - Amsterdam, Stokholm, Pariz, Kopenhagen, Dizeldorf, Frankfurt, Beč, Cirih, Podgorica, Berlin, Ljubljana, Moskva i drugi.

Takođe, biće omogućena dobra mrežna povezanost između Sofije i ostalih destinacija "Er Srbije", među kojima su Stokholm, Pariz, Dizeldorf, Frankfurt, Zagreb, Beč, Cirih, Podgorica, Moskva, Ženeva, Njujork, Milano i drugi.

Prag će preko Beograda biti odlično povezan sa Atinom, Solunom, Tiranom, Skopljem, Sarajevom, Istanbulom, Bukureštom i drugim destinacijama u mreži srpskog nacionalnog avio-prevoznika, saopštava "Er Srbija".
 Slične vesti

Starović: Cena "rafala" nije mala, ali je izvanredno rešenje za srpsku vojsku

11 Apr 2024, 10:14

Nabavka borbenih aviona "rafal" je deo, ali ne i kraj procesa modernizacije Vojske Srbije, kaže državni sekretar…

Er Srbija pokrenula promotivnu ponudu za 17 destinacija

4 Apr 2024, 13:00

Kompanija Er Srbija saopštila je danas da je pripremila novu promotivnu ponudu tokom koje će putnici moći da kupe…

Avion samo što nije poleteo, a stiže dojava o bombi - šta se tačno preduzima

5 Mar 2024, 9:29

Posle niza lažnih dojava o bombama postavljenim na beogradski aerodrom, počele su da stižu i pretnje o eksplozivnim napravama…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaOpozicija u Požarevcu i Kostolcu…

Gradska izborna komisija Požarevac i Opštinska izborna komisija u Kostolcu proglasile…

18 May 2024, 9:52

EkonomijaVučević: Srbija najbolji primer…

Srbija je najbolji primer razvoja infrastrukture među zemljama članicama Inicijative "Pojas…

18 May 2024, 9:36

KulturaMeđunarodni dan muzeja - čuvari…

I ove godine širom sveta biće obeležen Međunarodni dan muzeja, kao i Evropska noć muzeja…

18 May 2024, 9:33

Kursna lista