5 najboljih aplikacija za smart telefon svakog filmofila
   26 Nov 2020, 9:05        SatTv    Tyler Durden


5 najboljih aplikacija za smart telefon svakog filmofila

Aplikacije za mobilne telefone su ili izuzetno korisne ili toliko zabavne da iz dana u dan ne možemo da dočekamo, a da ne krenemo da ih koristimo.

Ogromna popularnost aplikacija u savremenom svetu ide paralelno sa popularnošću smart telefona, koji su danas već podrazumevano vlasništvo svakog savremenog čoveka, naročito mlađe populacije, koja se izvanredno izveštila u njihovom korišćenju.

Ogromna popularnost koju uživaju aplikacije za smart telefone zaslužna je i za to što danas postoji veliki broj aplikacija koje pripadaju najraznovrsnijim nišama i sferama interesovanja, pa se svaki hobi ili posao uz njih može dovesti na viši nivo i pretvoriti u istinsko uživanje. Jedan od tih hobija, koji je pritom i najčešći jeste gledanje filmova.

Kako da i vi uz smart telefon unapredite iskustvo gledanja filmova? Maskoteka shop prodaje opremu za telefone uz koju ćete zaštiti svog smart ljubimca, a mi vam u nastavku teksta dajemo predlog od 5 aplikacija koje su omiljene svakom filmofilu!
 

#1 IMDb - sve o filmu na jednom mestu


Zanima vas koji su omiljeni filmovi filmofila iz celog sveta? Rado biste i sami nakon gledanja ocenili film i dali svoj sud o njemu? Želite da znate kompletnu postavu glumaca filma koji je upravo prikazivan na televiziji?

Sve ovo na jednom mestu daje vam IMBD - aplikacija koje je omiljena i obavezan deo u telefonu svakog filmofila. Ukoliko već niste, obavezno je instalirajte - dostupna je preko Google Play i iTunes prodavnice!
 

#2 Flixter - saznajte koliko je film vredan gledanja


Iako IMDb ima filmske recenzije, svaki pravi filmofil će otići da pogleda recenzije i na Rotten Tomatoes kako bi bio potpuno siguran u svoj izbor filma na TV-u ili aplikaciji. Flixster je odlična aplikacija da saznate koliko je film koji vas je zainteresovao vredan gledanja. Osim recenzija, u ovoj aplikaciji vas čeka i niz drugih pogodnosti, kao što su vesti o filmovima koji vas zanimaju. Sigurno ćete uživati!
 

#3 Netflix i HBO GO - filmovi na klik


Kada su u pitanju aplikacije koje filmofili obožavaju, ne možemo završiti sa njihovim predlaganjem, a da ne navedemo i aplikacije koje omogućavaju njihovo direktno gledanje. Planetarno popularne su Netflix i HBO GO, ali zbog velikog interesovanja za ovakvim vidom aplikacija, sve je više ovakvih aplikacija za telefone, pa ćete među njima sigurno pronaći idealnu, koja će savršeno odgovarati vašem ukusu za filmove.
 

#4 Guess the Movie - omiljena igrica svakog filmofila


Šta kažete na igricu u kojoj je cilj da pogodite film na osnovu postera koji se prikaže pred vama i imate 20 nivoa koje možete da pređete? Uživajte u pogađanju, prelazite nivoe i uz dovoljno sreće - i celu igricu! Guess The Movie je dostupan u Google Play i Android prodavnici.
 

#5 RunPee - idealna aplikacija za strastvene filmofile


Koliko puta ustajete tokom gledanja filma biste otišli do toaleta, stavili čaj ili kafu na kuvanje ili otišli do mesta na kojem držite grickalice kako biste utolili potrebu za grickanjem tokom gledanja filmova?

Koliko li ste samo fenomenalnih scena zbog toga propustili!? Aplikacija RunPee omogućava da ne propustite baš ni jednu ključnu, niti vrhunsku scenu koju treba odgledati, jer vam tačno izdvaja trenutak koji je najbolji da napravite malu pauzu u gledanju filma i završite sa bilo kojom nuždama.

Sada kada znate koje sve aplikacije za mobilne telefone filmofili prosto obožavaju, sigurni smo da ćete ih i sami instalirati na svoje mobilne ljubimce, te uživati u čitavom iskustvu gledanja filmova na sasvim višem nivou.

Upalite TV, pogledajte program i nabavite kokice - nov način gledanja filmova sigurno će vam se dopasti. Odaberite svoj omiljeni žanr ili glumačku plejadu i uživajte u repertoaru. Gledanje filmova dobro je za razvijanje mašte, učenje jezika, širenje vokabulara, ali i razvitak emocijonalne inteligencije, empatije, te čak i humora.

FIlmofili ne greše!Slične vesti

Prekvalifikacije za IT, među prijavljenima prvi put više žena

21 Jun 2022, 11:23

Na poziv za učešće u novom onlajn programu "Prekvalifikacije za IT", koji je otvoren prošlog meseca, stiglo je blizu 1.500…

Prijava za onlajn program prekvalifikacije za IT do 15. maja

10 May 2022, 9:50

Kabinet predsednice Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna…

Šta su pametni satovi i kako nam mogu olakšati život?

10 Dec 2021, 20:22

Ubrzan razvoj tehnologije nam poslednjih godina donosi mnoštvo uređaja, koji su dovoljno pristupačni i dovoljno korisni…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaKsenija Mitrović najbolja glumica…

Na žalost, usled nepovoljnih vremenskih prilika, sinoćna predstava "Kaštel u jezeru" Narodnog…

26 Jun 2022, 12:41

KulturaOdržan "Festival igre Zlatibor…

U subotu 25. juna 2022. godine na bini na Kraljevom trgu održan je "Festival igre Zlatibor…

26 Jun 2022, 12:31

DruštvoDodeljena priznanja "Vidovdanski…

Vidovdanske kulturne svečanosti održane su  u subotu, 25. juna, u Kulturnom centru na Zlatiboru…

26 Jun 2022, 12:29

Kursna lista