10. JUBILARNI SAJAM CVEĆA  U POŽAREVCU
   4 May 2017, 14:31    Požarevac    Sat Tv    Tatijana Spasojević


10. JUBILARNI SAJAM CVEĆA U POŽAREVCU

U ORGANIZACIJI TURSITIČKE ORGANIZACIJE GRADA POŽAREVCA I UDRUŽENJA CVEĆARA BRANIČEVSKOG I PODUNAVSKOG OKRUGA A POD POKROVITELJSTVOM GRADA POŽAREVCA  OVOG VIKENDA 6. I 7. MAJA, ODRŽAVA SE DESETI PO REDU FESTIVAL CVEĆANa konferenciji za medije koja je održana povodom organizovanja 10. Festivala cveća, koju Turistička organizacija Grada Požarevca tradicionalno obeležava svake godine u centru Požarevca medijima se obratila  Jelena Vukazić, direktorka Turističke organizacije Grada Požarevca I predstavila nam najvažnije detalje oko same organizacije programa I učesnika.

Za sada je prijavljeno preko 100 izlagača i nadam se lepom vremenu tokom festivala, rekla je na današnjoj konferenciji direktorka Turističke organizacije grada Požarevca Jelena Vukazić.  “Tokom festivala, pored toga što će biti takmičarskog karaktera kao i svake godine, nakon otvaranja u subotu 6. maja od 10 sati, zvanično ćemo u 13 sati proglasiti najlepše uređene štandove.

Ove godine je pripremljen je bogat prateći program i prvog i drugog dana festivala u kojem će učestvovati mališani PU “Ljubica Vrebalov” Požarevac, KUD “Mladost” iz Poljane, učenici Poljoprivredne škole “Sonja Marinković” i podmladak orkestra Gvardia”, rekla je Vukazić
Po njenim rečima, do sada je drugi dan festivala bio pretežno određen za kupovinu cveća, ove godine potrudili su se da pripreme zanimljiv program. Ukoliko bude kiše, sugrađani će biti blagovremeno obavešteni kada su prateće manifestacije u pitanju.
U Gradskom parku biće priređena dečija predstava ”Iza duge” u 12 sati, u izvođenju Kofer teatra iz Beograda dok će u Galeriji savremene umetnosti od 11 sati, biti otvorena izložba “Cvetne apstrakcije” Slađane Tuksar.Sponzor festivala je cvećara Anastasija. Za najuspešnije izlagače predviđene su novčane nagrade u iznosu od 15.000, 10.000 i 5.000 dinara.
 Slične vesti

IZAĐI MI NA TEGLU U POŽAREVCU

5 Sep 2019, 12:59

U POŽAREVCU U GRADSKOM PARKU ODRŽANA JE KULINARSKA MANIFESTACIJA IZAĐI MI NA TEGLU NA KOJOJ SE PEKU PAPRIKE I KUVA AJVAR,…

U VELIKOM GRADIŠTU POČEO SAJAM LOKALNIH PROIZVODA

19 Jul 2019, 16:36

Regionalna razvojna agencija “Braničevo-Podunavlje” započela je krajem oktobra prošle godine uz podršku…

NOVI INFORMATIVNI TURISTIČKI CENTAR POŽAREVAC OTVARA VRATA ZA TURISTE

23 Apr 2019, 14:20

SVEČANO SU  OTVORENE NOVE PROSTORIJE TURISTIČKOG INFORMATIVNOG CENTRA  GRADA POŽAREVCA UZ PRISUSTVO DIREKTORKE…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoU VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ NOVA MESTA…

U VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ  IZVRŠENA JE PRENAMENA PROSTORIJA I ADAPTIRANA ZA …

19 Sep 2019, 14:35

Kultura56 MEĐUNARODNI SUSRETI PISACA…

UDRUŽENJE KNJIŽEVNIKA SRBIJE I CENTAR ZA KULTURU POŽAREVAC ORGANIZUJU MEĐUNARODNE SUSRETE…

19 Sep 2019, 14:34

DruštvoKUČEVAČKI SREDNJOŠKOLCI U PROJEKTU…

U organizaciji Udruženja  građana ,,Svet reči’’u Velikoj Plani  održan…

19 Sep 2019, 14:20

Kursna lista