10. JUBILARNI SAJAM CVEĆA  U POŽAREVCU
   4 May 2017, 14:31    Požarevac    Sat Tv    Tatijana Spasojević


10. JUBILARNI SAJAM CVEĆA U POŽAREVCU

U ORGANIZACIJI TURSITIČKE ORGANIZACIJE GRADA POŽAREVCA I UDRUŽENJA CVEĆARA BRANIČEVSKOG I PODUNAVSKOG OKRUGA A POD POKROVITELJSTVOM GRADA POŽAREVCA  OVOG VIKENDA 6. I 7. MAJA, ODRŽAVA SE DESETI PO REDU FESTIVAL CVEĆANa konferenciji za medije koja je održana povodom organizovanja 10. Festivala cveća, koju Turistička organizacija Grada Požarevca tradicionalno obeležava svake godine u centru Požarevca medijima se obratila  Jelena Vukazić, direktorka Turističke organizacije Grada Požarevca I predstavila nam najvažnije detalje oko same organizacije programa I učesnika.

Za sada je prijavljeno preko 100 izlagača i nadam se lepom vremenu tokom festivala, rekla je na današnjoj konferenciji direktorka Turističke organizacije grada Požarevca Jelena Vukazić.  “Tokom festivala, pored toga što će biti takmičarskog karaktera kao i svake godine, nakon otvaranja u subotu 6. maja od 10 sati, zvanično ćemo u 13 sati proglasiti najlepše uređene štandove.

Ove godine je pripremljen je bogat prateći program i prvog i drugog dana festivala u kojem će učestvovati mališani PU “Ljubica Vrebalov” Požarevac, KUD “Mladost” iz Poljane, učenici Poljoprivredne škole “Sonja Marinković” i podmladak orkestra Gvardia”, rekla je Vukazić
Po njenim rečima, do sada je drugi dan festivala bio pretežno određen za kupovinu cveća, ove godine potrudili su se da pripreme zanimljiv program. Ukoliko bude kiše, sugrađani će biti blagovremeno obavešteni kada su prateće manifestacije u pitanju.
U Gradskom parku biće priređena dečija predstava ”Iza duge” u 12 sati, u izvođenju Kofer teatra iz Beograda dok će u Galeriji savremene umetnosti od 11 sati, biti otvorena izložba “Cvetne apstrakcije” Slađane Tuksar.Sponzor festivala je cvećara Anastasija. Za najuspešnije izlagače predviđene su novčane nagrade u iznosu od 15.000, 10.000 i 5.000 dinara.
 Slične vesti

NOVI INFORMATIVNI TURISTIČKI CENTAR POŽAREVAC OTVARA VRATA ZA TURISTE

23 Apr 2019, 14:20

SVEČANO SU  OTVORENE NOVE PROSTORIJE TURISTIČKOG INFORMATIVNOG CENTRA  GRADA POŽAREVCA UZ PRISUSTVO DIREKTORKE…

OPŠTINA MALO CRNIĆE NA 41. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA

23 Feb 2019, 14:55

OPŠTINA MALO CRNIĆE  SE  NA 41. MEĐUNARODNOM SAJMA TURIZMA U BEOGRADU, PREDSTAVILA SAMOSTALNO SA JAKO ZANIMLJIVOM…

GRAD POŽAREVAC NA 41. SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

23 Feb 2019, 14:19

TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADA POŽAREVCA PREZENTOVALA JE SVOJE POTENCIJALE NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU. PREDSTAVLJENI SU…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZabavaEKIPA IZ GLOŽANE POBEDNIK PASULJIJADE…

U organizaciji Mesne zajednice, pod pokroviteljstvom opštine Kučevo, u naselju Voluja, proteklog…

15 Jul 2019, 21:23

DruštvoASFALTIRANJE ULICA U MESNOJ ZAJEDNICI…

U MESNOJ ZAJEDNICI BRATINAC TRENUTNO SU U TOKU RADOVI NA UREĐENJU PUTNE INFRASTRUKTURE, ASFALTIRAJU…

15 Jul 2019, 13:45

Društvo12. OSTROVAČKI BEĆARAC PROTEKAO…

U  OSTROVU JE PO 12. PUT  ODRŽANA MANIFESTACIJA OSTROVAĆKI BEĆARAC.  U OKVIRU…

15 Jul 2019, 13:31

Kursna lista